ADJURIS

Societatea de Științe Juridice și Administrative

Informatii utile

 • Societatea De Stiinte Juridice si Administrative va organiza in 2024 urmatoarele conferinte internationale indexate in Web of Scrience Clarivate Analytics:
  ▼Click pentru detalii▼
 • Cum devin membru și ce avantaje am? Detalii pe www.adjuris.ro/membri.html
 • REVISTA „JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICA” vă invită să publicați articole științifice

  Revista este indexată în indexată în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS

  Detalii pe : www.tribunajuridica.eu
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language

Stiri

 

SSJA 

Societatea de Stiinte Juridice si Administrative va organiza in 2024 urmatoarele conferinte internationale:

 • Ediția a IV-a a Conferinței internaționale de drept al tehnologiilor financiare, spațiului cibernetic si inteligenței artificiale - vineri 22 martie, online (www.adjuris.ro/fintech)
 • Ediția a VII-a a Conferinței internaționale “Provocări Contemporane în Dreptul Administrativ din Perspectivă Interdisciplinară” - vineri 17 mai, online (www.alpaconference.ro)
 • Ediția a IV-a a Conferinței de drept comparat și internațional - vineri 14 iunie, online (www.comparativelawconference.eu)
 • Ediția a XIV-a a Conferinței internaționale “Provocări ale Dreptului Afacerilor în Mileniul al Treilea” - vineri 15 noiembrie, online (www.businesslawconference.ro)

Societatea De Stiinte Juridice si Administrative va organiza in 2023 urmatoarele conferinte internationale indexate in Web of Scrience Clarivate Analytics:

 • Editia a III-a a Conferintei Internationale de drept al tehnologiilor financiare, spatiul cibernetic si inteligentei artificiale - vineri 31 martie, online -detalii-
 • Editia a VI-a a Conferintei Internationale "Provocari Contemporante in Dreptul Administrativ din Persepctiva Interdisciplinara" - vineri 19 mai, online -detalii-
 • Editia a III-a a Conferintei de drept comparat si international - vineri 23 iunie, online -detalii-
 • Editia a XIII-a a Conferintei Internationale "Provocari ale Dreptului Afacerilor in Mileniul al Treilea" - vineri 17 noiembrie, online -detalii-

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în data de 9 octombrie 2020 a III-a ediție a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ”. Detalii pe www.alpaconference.ro

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în data de 8 noiembrie 2019 a IX-a ediție a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”. Detalii pe www.businesslawconference.ro

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în data de 17 mai 2019 a doua ediție a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ”. Detalii pe www.alpaconference.ro

ADJURIS – INTERNATIONAL ACADEMIC PUBLISHER – editură înființată de Societatea de Științe Juridice și Administrative – a fost inclusă în  rândul editurilor recunoscute de CLARIVATE ANALYTICS (fost THOMSON REUTERS).

PERSPECTIVES OF LAW AND PUBLIC ADMINISTRATIONapare începând cu anul 2018 semestrial în ediție online. Revista este indexată în EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST, CEEOL, ERIH PLUS, WORLDCAT, KVK, DOAJ, REPEC, INDEXCOPERNICUS, ULRICHSWEB - baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice și administrative conform Anexelor nr. 24 și 25 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016.

Volumul Adriana Moțatu, Ioana Nely Militaru (editori), Diversity and Interdisciplinarity in Business Law, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, 2017, care cuprinde lucrări înscrise la a șaptea editie a Conferintei Internationale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexat în Conference Proceedings Citation Index Clarivate Analytics (fost Thomson Reuters).

Volumul Cătălin-Silviu Săraru (editor), Contemporary Challenges in the Business Law, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, 2017 care cuprinde lucrari  inscrise la a șasea editie a Conferintei Internationale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexat în Conference Proceedings Citation Index Clarivate Analytics (fost Thomson Reuters).

Cartea Cătălin-Silviu Săraru, European Administrative Space - recent challenges and evolution prospects, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, 2017, a fost indexată în Book Citation Index Clarivate Analytics (fost Thomson Reuters).

Conferinta Internatională “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexata in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters.

Volumul Catalin-Silviu Sararu (ed.), STUDIES OF BUSINESS LAW - RECENT DEVELOPMENTS AND PERSPECTIVES, Peter Lang GMBH, 2013 care cuprinde lucrari  inscrise la a doua editie a Conferintei Internationale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexat in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters.

“Perspectives of Business Law” Journalrevista Conferinței Internationale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”, a fost inclusă în CEEOL - baza de date internationala recunoscuta pentru domeniul stiintelor juridice (conform Anexei 24 pct. 1 din Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 6560/2012). Astfel, in prezent revista este indexata in 4 baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice : EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST si CEEOL.

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în zilele de 25-26 noiembrie 2016 a șasea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”. Detalii pe www.businesslawconference.ro

Revista JURIDICAL TRIBUNE-TRIBUNA JURIDICA a fost indexată, în urma muncii științifice susținute depuse de conf. univ. dr. Cătălin-Silviu Săraru în calitate de redactor-șef, în THOMSON REUTERS MASTER JOURNAL LIST.
Revista Tribuna Jurdică (Juridical Tribune) devine astfel prima revistă de științe juridice din România indexată ISI Thomson.

Revista este indexată în ISI Thomson începând cu Volume 5, Issue 1, June 2015.

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în ziua de 20 noiembrie 2015 a cincea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”. Detalii pe www.businesslawconference.ro

Premiul „Anibal Teodorescu” al Uniunii Juriștilor din România a fost oferit in 2014 domnului lector univ. dr. Catalin-Silviu Săraru, președinte al Societății de Științe Juridice și Administrative. In cadrul festivității de decernare a premiilor științifice ale Uniunii Juriștilor din România din data de 17 decembrie 2014 domnul lector univ. dr. Catalin-Silviu Săraru a obținut Premiul „Anibal Teodorescu” pentru lucrarea „Cartea de contracte administrative – modele, comentarii, explicații”, apărută la Editura C.H. Beck.
Lucrarea reprezintă o premieră în România. Pentru detalii clic aici.