ADJURIS

Societatea de Științe Juridice și Administrative

Informatii utile

  • Societatea De Stiinte Juridice si Administrative va organiza in 2024 urmatoarele conferinte internationale indexate in Web of Scrience Clarivate Analytics:
    ▼Click pentru detalii▼
  • Cum devin membru și ce avantaje am? Detalii pe www.adjuris.ro/membri.html
  • REVISTA „JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICA” vă invită să publicați articole științifice

    Revista este indexată în indexată în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS

    Detalii pe : www.tribunajuridica.eu
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language

Reviste științifice internaționale

SSJA 

http://adjuris.ro/images/copertatj.png JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICA – singura revistă de științe juridice din România indexată în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS (fost THOMSON REUTERS) - Emerging Sources Citation Index și în SCOPUS. Revista este editată de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București. Juridical Tribune – Tribuna Juridica publică studii şi comentarii de practică judiciară din toate domeniile ştiinţelor juridice. Platformă de dezbateri juridice, revista reprezintă o punte de legătură între cercetătorii ştiinţelor juridice din întreaga lume. Revista  mai este indexată în EBSCO, HEINONLINE, CEEOL, PROQUEST, ERIH Plus, WorldCat, KVK - baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice (conform Anexei nr. 24 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016)
http://www.adjuris.ro/revista/images/coperta_an7v2.jpg PERSPECTIVES OF LAW AND PUBLIC ADMINISTRATION - editată de Societatea de Științe Juridice și Administrative, revista Perspectives of Law and Public Administration apare bianual în ediție online. Revista este indexată în EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST, CEEOL, ERIH PLUS, WORLDCAT, KVK, DOAJ, REPEC, INDEXCOPERNICUS, ULRICHSWEB - baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice și administrative conform Anexelor nr. 24 și 25 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016.
http://www.adjuris.ro/revista/images/coperta_an7v2.jpg INTERNATIONAL INVESTMENT LAW JOURNAL - aceasta este o revistă internațională cu acces deschis care publică lucrări teoretice și empirice originale asupra dreptului elaborat de organizațiile internaționale, de state prin tratate de investiții (IIAs și TIPs) și de actorii economici internaționali. Acest jurnal este indexat în baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul juridic: EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST, CEEOL, ERIH PLUS, WORLDCAT, KVK, IBSS, DOAJ, REPEC, INDEXCOPERNICUS, ULRICHSWEB.