ADJURIS

Societatea de Științe Juridice și Administrative

Informatii utile

  • Societatea De Stiinte Juridice si Administrative va organiza in 2024 urmatoarele conferinte internationale indexate in Web of Scrience Clarivate Analytics:
    ▼Click pentru detalii▼
  • Cum devin membru și ce avantaje am? Detalii pe www.adjuris.ro/membri.html
  • REVISTA „JURIDICAL TRIBUNE – TRIBUNA JURIDICA” vă invită să publicați articole științifice

    Revista este indexată în indexată în WEB OF SCIENCE CLARIVATE ANALYTICS

    Detalii pe : www.tribunajuridica.eu
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language

Centrul International de Drept Public Comparat

SSJADin inițiativa Societății de Științe Juridice și Administrative a fost înființat Centrul Internațional de Drept Public Comparat.
Centrul își propune să contribuie la sincronizarea cercetării românești cu valorile și metodologiile cercetării internaționale în domeniu și să devină un forum de comunicare academică și științifică. Prin promovarea cercetării de excelență, Centrul Internațional de Drept Public Comparat urmărește să susțină creșterea vizibilității cercetărilor românești în reviste și alte publicații științifice internaționale.
În cadrul Centrului vor fi organizate mese rotunde și colovii, în vederea dezbaterii comparate a problemelor juridice majore ale secolului XXI, cu invitarea factorilor de decizie în domeniu și a unor personalități ale lumii juridice internaționale.
Centrul își propune să fie un suport de analiză juridică comparată în vederea furnizării de soluții legislative în domeniul dreptului public în diverse țări. Membrii centrului sunt implicați în participarea în calitate de experți la elaborarea proiectelor unor acte normative în țară și în străinătate.  
Centrul dezvoltă legături instituționale cu centre similare din străinătate.